Autosalon Brussel 2016 Live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2016 Live: Land Rover / Range Rover (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Land Rover op het Autosalon van Brussel!

Al die luxueuze terreinwagens bij Land Rover! De nieuwe Discovery Sport is al een tijdje onder ons maar kan nu uitpakken met nieuwe motoren en enkele klein-maar-fijne updates. Op een nieuwe Defender of Discovery is het nog even wachten, gelukkig zit Range Rover niet stil. Zo zien we voor het eerst de Evoque Convertible die een unieke marktsegment aanboort, we zijn benieuwd of het zal aanslaan in het matig zonnige België! Iets groter is er nog een Range Rover Sport die hier aanwezig met een V6 diesel en een V8 benzine, deze laatste krijgt een SVR badge opgespeld en mag je zeker niet onderschatten. De koning van het gamma – en het segment – is nog steeds de échte Range Rover, op de stand te bezichtigen als absolute topper: SVAutobiography met een 5.0-liter V8!

Lees hier enkele interessante Land Rover rijtesten

Land Rover Discovery Sport
Land Rover Discovery 4
Land Rover Defender
Range Rover Evoque Si4
Range Rover Sport SDV6
Range Rover SDV8

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...