Autosalon Brussel 2016 Live: Kia (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2016 Live: Kia (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Kia op het Autosalon van Brussel!

De Zuid-Koreaanse autobouwer stelt het volledige gamma tentoon op de Heizel! Nieuwkomers – en waar er veel van verwacht wordt – zijn de nieuwe Optima en nog betere Sportage, van deze laatste is er sinds kort zelfs een sportieve GT uitvoering! De praktische Cee’d familie onderging recentelijk ook een kleine opfrisbeurt en verwelkomt een efficiënte driecilinder turbobenzinemotor met 100 pk of 120 pk! De Cee’d GT blijft dé sportieveling van het gamma terwijl de Soul EV zich nestelt aan de andere kant van het zuinigheidsspectrum. De Kia Sorento stond hier vorig jaar nog als belangrijkste nieuwigheid, vandaag de dag krijgt de luxueuze – en reusachtig grote – SUV ook nog heel wat aandacht.

Lees hier enkele interessante Kia rijtesten

Kia Sportage 2014
Kia Optima 2013
Kia Cee’d GT
Kia Optima Hybrid
Kia Carens
Kia Cee’d SW

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...