Autosalon Brussel 2016 Live: Hyundai (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2016 Live: Hyundai (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Hyundai op het Autosalon van Brussel!

Hyundai trekt de avontuurlijke kaart op het Autosalon met drie SUV’s al is de ene een pak stoerder dan de andere. Beginnen doen we met de nieuwe i20 Active die iets hoger boven het wegdek ligt en extra bescherming rondom kreeg, ideaal om de stad te overleden zonder kleerschuren. Een pak groter hebben we de de Tucson die de ix35 moet opvolgen en dat in zijn eerste verkoopsmaanden doet zoals het moet: zéér populair dus! De grote luxeterreinwagen van Hyundai, de Santa Fé kreeg kort geleden een beperkte opfriskuur, hier op de Heizel kan je hem ontdekken met zijn nieuwe grille, opgewaardeerd interieur en nieuwe rijhulpsystemen.

De overige familieleden (i10, i20, i30, i40) zijn ook van de partij, de twee laatste zijn vanaf heden ook te verkrijgen met een zeventraps automaat met dubbele koppeling. De Hyundai H1, de meest praktische Koreaan, is eveneens aanwezig op de Heizel net zoals de ix35 Fuel Cell die mag uitpakken met een waterstofmotor! Het luxueuze Genesis gaat sinds kort een (semi) onafhankelijke koers, op het Autosalon van Brussel staat hij nog onder de Hyundai vlag.

Lees hier enkele interessante Hyundai rijtesten

Hyundai Tucson 1.7 CRDI
Hyundai i40 Wagon facelift
Hyundai i20 Coupé
Hyundai Santa Fé & Grand Santa Fé
Hyundai i10 1.0i

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...