Get This Car app: ‘Shazam’ de autoreclame en verkrijg autolening

Get This Car app: Shazam autoreclame en verkrijg autoleningJe droomwagen gespot in de reclame op radio of TV, via de nieuwe “Get This Car” app tover je direct alle financiële informatie omtrent een eventuele autolening tevoorschijn op je smartphone of tablet!

Met het Autosalon van Brussel voor de deur kan je er niet meer aan onderuit, zowel op de radio, online, in de boekskes als op je favoriete beeldbuis kom je constant autogerelateerde reclame tegen. Voor de aankoop van een nieuwe wagen doen steeds meer en meer Belgen beroep op autokrediet, vandaar dat Record Bank op de proppen kwam met de ingenieuze Get This Car app voor je smartphone die niet meer uit je hand weg te denken is!

Get This Car is een soort Shazam, specifiek voor autoreclame waarbij de appplicatie de Belgische advertenties scant – of door het gewenste model, looptijd etc… in te geven – en je te weten komt hoeveel autokrediet er van doen is om die langverwachte droom waar te maken. Geld lenen kost ook geld staat er in grote letters bij, toch krijg je overzichtelijk alle noodzakelijke informatie te zien zonder enige aankoopverplichting! Download de app hier [Apple App StoreGoogle Play Store] en probeer het zelf.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...