Autosalon van Brussel 2016: de opbouw

Autosalon van Brussel 2016: de opbouwMorgen gaat het 94ste Autosalon van Brussel van start, op de Heizel zijn ze momenteel bezig met de spreekwoordelijke laatste loodjes!

Donderdag 14 januari gaat het Autosalon officieel van start, al mogen de pers en VIP-genodigden dinsdag al eens reeds passeren op de Heizel. Diverse standen in alle mogelijke vormen, kleuren, geuren en formaten zijn zo goed als klaar dankzij de vele vakmensen die al enkele weken druk bezig zijn, traditiegetrouw is alles natuurlijk piekfijn in orde als de deuren zullen openen. De persdiensten en marketingsverantwoordelijken draaien ondertussen ook overuren om te zorgen dat alles tijdig klaar geraakt, terwijl ook wij ons gereed maken om jullie van live beeldmateriaal en heet-van-de-naald berichtgeving te voorzien!

Lees hier alles omtrent het Autosalon van Brussel 2016!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...