Autosalon Brussel 2016: Rolls Royce Line-up

Officieel: Rolls Royce DawnDe elegante Rolls-Royce Dawn is eveneens aanwezig op het Autosalon van Brussel maar toch gaat onze aandacht naar de presentatie van de Wraith “Spa-Francorchamps Edition“.

De Dawn is de meest recente toevoeging aan het beperkte gamma van Rolls-Royce, naast de befaamde Phantom is er nog de Ghost limousine en de Wraith Coupé. Allemaal maken ze gebruik van de 6.6-liter V12 en worden ze met de hand gebouwd door de beste vaklieden ter wereld in Goodwood, in de Dawn kan je met vier personen perfect genieten van al die ongeziene luxe met je haren in de wind. Een vanafprijs heeft deze Rolls-Royce Dawn nog niet, toch reken je best op een kleine €300.000 wanneer je richting Overijse gaat om je droomcabrio te bestellen.

Daarnaast kreeg Rolls-Royce Brussels het moederbedrijf ook nog zo ver om speciaal voor het Autosalon van Brussel met een unieke uitvoering te komen van de Wraith. De “Spa-Francorchamps Edition” eert natuurlijk het befaamde F1 circuit in de Ardennen en doet dit met een unieke kleurstelling waarbij het gebruik van koolstofvezel niet geschuwd werd, een overduidelijke verwijzing naar de huidige racebolides. Ook binnenin kreeg deze Wraith Spa-Francorchamps Edition een unieke afwerking met ondermeer rode stiksels voor het dashboard en hoofdsteunen, het stuurwiel is ook duotone uitgevoerd.

In 2015 werden er 9 Rolls-Royces verkocht in België, met de Dawn en een zonnige zomer erbij zouden er dat in 2016 misschien wel wat meer kunnen zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...