Autosalon Brussel 2016: Nissan Line-up

Kort Getest: Nissan Navara NP300Crossovers in alle mogelijke geuren en kleuren bij Nissan tijdens het Autosalon van Brussel naast de vernieuwde NP300 Navara en Leaf 2.0!

Nissan had zéér vroeg door dat crossovers en SUV’s én alles daartussen best interessant waren voor de Europese consument, de Qashqai en derivaten zijn dan ook niets voor niets marktleider in hun segment. In Paleis 4 pakt de Japanse autoconstructeur dus maar al te graag uit met de Juke, Qashqai en X-Trail terwijl er ook twee Belgische premières te bezichtigen zijn.

Enerzijds is er de stoere Navara die in het nieuw werd gestoken qua looks en interieurafwerking maar nog steeds doet wat hij het liefst doet: werken! Naast de praktische laadback achteraan heeft de Nissan NP300 Navara ook nog eens een trekvermogen van 1.000 kg! Anderzijds zien we op de Heizel ook voor het eerst de verbeterde Leaf, een elektrische wagen die al enkele jaren meegaat en reeds 200.000 keer verkocht werd in Europa. Dankzij nieuwe ontwikkelingen en betere batterijtechnologie geraak je nu maximaal 250 km ver met één oplaadbeurt. Een pak minder zuinig zijn de sportieve modellen van Nissan, op het Autosalon aanwezig in de gedaante van de Juke NISMO, de iconische GT-R en de 370Z NISMO!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...