Autosalon Brussel 2016: Mitsubishi Line-up

Autosalon Brussel 2016: Mitsubishi Line-upMitsubishi heeft met de vernieuwde Space Star een Europese première op het Autosalon van Brussel! Traditiegetrouw brengen de Japanners ook heel wat SUV’s mee naar de Heizel.

De Space Star is de kleinste telg binnen het Mitsubishi gamma en werd vorig jaar grondig opgefrist. Met een nieuwe grille en bumpers krijgt hij nieuwe looks, het interieur werd heel wat opgewaardeerd en we krijgen hier zelfs – als eerste in het gamma – het gloednieuwe Global Navigation infotainmentsysteem mee dat alle communicatie, multimedia en navigatie op zich neemt. Met een verbeterde rijdynamiek en stillere werkingskracht – dankzij meer isolatie – moet deze guitige stadswagen eindelijk enige rol van betekenis gaan spelen in het gamma van de funky A-segmenters.

Qua stevige terreinridders kan in Paleis 9 bij Mitsubishi ook nog de ASX, L200 en Pajero ontmoeten broederlijk naast de populaire Outlander. Deze kreeg vorig jaar een facelift, samen met de ecologische PHEV uitvoering. Plug-in Hybrid en traag of onbruikbaar zijn zeker geen synoniemen want Mitsubishi deed mee aan de Baja Portalegre rally met deze Outlander PHEV en finishte zonder problemen! Iets sportiever is de Lancer Sedan en Sportback terwijl de Attrage zich nog steeds zeer eenzaam voelt in het segment van de compacte vierdeurs.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...