Autosalon Brussel 2016: Citroen / DS Line-up

Autosalon Brussel 2016: Citroën / DS Line-upCitroën en het onafhankelijke DS pakken elk uit met een funky eyecatcher op het Autosalon van Brussel naast het brede gamma dat eveneens aanwezig is.

Citroën strijkt neer in Paleis 4 met het brede gamma dat gaat van compacte stadswagens tot grote berlines en praktische gezinswagens. Zowel de C4 als Berlingo kregen enkele visuele updates en technologische upgrades mee net zoals de populaire C4 Cactus, inderdaad die gekke crossover met plastic bescherming rondom. De gekende BlueHDi dieselmotoren zijn nu ook te verkrijgen met 150 of zelfs 180 pk!

De hippe Cactus M Concept zagen we al op het Autosalon van Frankfurt en is de moderne interpretatie van de iconische Méhari, gezien het succes van deze nieuwe variant verwachten we hiervan binnenkort een productiemodel, hoe ze de open lay-out zullen verwerken is wel nog niet duidelijk gezien de strenge veiligheidseisen van tegenwoordig!

De gloednieuwe permiumtak van Citroën, DS Automobiles, is voor de tweede keer aanwezig op het Autosalon van Brussel. Uitpakken doen ze hier voornamelijk met de vernieuwde DS4 en DS4 Crossback die wat hoger op zijn poten staat. Daarnaast zijn de DS3, DS3 Cabrio en DS5 eveneens van de partij maar we vermoeden dat de DSV-01 met de meeste aandacht zal gaan lopen. Deze elektrische eenzitter doet mee voor het DS Virgan Racing team aan het Formule E kampioenschap!

Autosalon Brussel 2016: Citroën / DS Line-up

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...