Autosalon Brussel 2016: Opel Line-up

Autosalon Brussel 2016: Opel Line-upDe nieuwe Astra is dé ster bij Opel op het Autosalon van Brussel, de rest van gamma gezinswagens kan je natuurlijk ook ontdekken op de Heizel.

In Paleis 5 voorzien de Duitsers uit Rüsselsheim meer dan 2.000 vierkante meter expositieruimte om een dertigtal voertuigen voor te stellen aan de vele kijk- en kooplustigen die traditioneel afzakken naar het Autosalon. Belangrijkste aanwezige is de volledig vernieuwde Astra en meer praktische Astra Sports Tourer met maximaal 1.630 liter bagageruimte. Beiden komen ze niet enkel lichter (- 200 kg) en strakker voor de dag maar ook qua aanwezige technologie bewijst Opel hun kunnen met allerhande praktische hulpmiddelen en leuke gadgets. Nieuw is ook de Opel onStar service waarmee je een online personal assist kan raadplegen!

Met de nieuwe Karl wil Opel de leegte van Chevrolet opvullen door het aanbieden van een no-nonsens stadswagen met een zuinige driecilinder onder de motorkap. Een pak avontuurlijker is de Adam Rocks S die iets hoger op zijn poten staat en kan rekenen op een 1.4-liter benzinemotor met 150 pk.

De Corsa OPC zagen we reeds in Genève maar staat nu ook in Brussel met zijn stoere looks, subtiele spoiler en agressieve 17″ velgen. De 1.6-liter ECOTEC turbomotor levert 207 pk en 280 Nm, voldoende om de compacte stadswagen in 6,8 seconden naar 100 km/u te katapulteren. Te verkrijgen in het dealernet vanaf €22.100!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...