5.000 pick-up eigenaars mogen gratis naar Autosalon dankzij Isuzu

Autosalon Brussel 2016: Isuzu Line-upIsuzu is jarig en schenkt 5.000 eigenaars van een pick-up een toegangsticket voor het Autosalon, inclusief twee drankjes!

De Japanse autoconstructeur is dit jaar 100 jaar én trakteert met 5.000 tickets ter waarde van €15, specifiek voor pick-up eigenaars die zich vanaf NU registreren op Isuzu.be. Van welk merk je pick-up truck is, doet er niet toe. Snel inschrijven is wel de boodschap, want op is op! Deze actie loopt tot 10 januari en naast gratis toegang op het Autosalon krijg je in ruil voor de voucher ook nog eens 2 drankjes aangeboden bij Isuzu.

Op deze ludieke manier wil Isuzu een resem geïnteresseerden lokken naar hun stand in Paleis 9. Daar zal de stoere D-Max heel wat aandacht opeisen in diverse praktische uitvoeringsvormen, daarnaast zijn er ook de N-Series (lichte) vrachtwagens. Ook in 2015 en 2014 deed Isuzu reeds een soortgelijke actie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...