Autosalon Brussel 2016: Porsche line-up

Officieel: Porsche Macan GTS [360 pk / 500 Nm]Porsche pakt op het Autosalon van Brussel uit met 20 voertuigen waartussen er zelfs 2 Europese premières zitten zijnde de nieuwe 911 Turbo mk2 en Macan GTS!

Tijdens het aankomende Autosalon claimt Porsche maar liefst 1.200 vierkante meter van Paleis 1 in om het uitgebreide gamma er goed mogelijk voor te stellen aan het geïnteresseerde publiek. De voorbije jaren werd het dealernet aangedikt met enkele nieuwe Porsche Centres waardoor je momenteel op negen verschillende locaties die langverwachte 911, Cayenne of Boxster op de kop kan tikken.

Ietwat vreemd voor een legendarische sportwagenbouwer als Porsche maar toch doen er enkele modellen het bijzonder goed in de zakelijke verkoop in ons land. We denken dan vooral aan de Macan, Cayenne en Panamera en dit meer specifiek in de zuinige Diesel of groene e-Hybrid configuratie. Gelukkig staat er ook rasechte sportwagens op de stand die vorig jaar diverse sportieve successen wisten te behalen zoals de Cayman GT4, GT3 RS, 918 Spyder of zelfs een 919 Hybrid!

Op de Heizel kan je straks in Europese première twee nieuwe Porsche’s gaan ontmoeten. Zo hebben we de Macan GTS die zich tussen de Macan S en Macan Turbo nestelt met een biturbo 3.0-liter V6, goed voor 360 pk en 500 Nm en intelligente vierwielaandrijving. Visueel is de populaire compacte SUV voorzien van sportieve accenten zoals speciale 20″ velgen, hoogglazende details, rode remklauwen en heel wat alcantara.

Die andere leuke primeur is de overtreffende trap van de Carrera familie: de gefacelifte Porsche 991 Turbo (mk 2) met zijn 3.8-liter flat six die 540 pk (Turbo) of 580 pk (Turbo S) weet te produceren. Het interieur werd ook wat opgefrist met de verwelkoming van een nieuw stuurwiel en een update voor het Porsche Communication Management systeem. De nieuwe 991 Turbo is zowel te verkrijgen als Coupé en als Cabriolet, gezien het regenachtige klimaat hier brengt Zuffenhausen enkel die eerste mee naar Brussel.

Porsche stand – Paleis 01

Boxster
911 GT3 RS
Cayenne Diesel 262 pk
Boxster Spyder
911 RSR Lego
Cayenne S e-Hybrid
Cayman Black Edition
911 Turbo S Coupé
Panamera GTS
Cayman GT4
Macan S
Panamera S e-Hybrid
911 C2S Coupé
Macan S Diesel 258 pk
918 Spyder
911 C4 Cabriolet
Macan Turbo
919 Mock Up
911 Targa 4S
Macan GTS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...