Video: Bruno Senna achter het stuur van de McLaren 675LT Spider

Video: Bruno Senna achter het stuur van de McLaren 675 LT SpiderDe dakloze McLaren 675LT Spider is jammer genoeg reeds uitverkocht, toch mag Bruno Senna toch nog even promotie maken.

Toen McLaren in 2015 de hardcore 675LT CoupéLong Tail, een verwijzing naar de legendarische F1 – presenteerde stonden er 500 exemplaren op de planning die allemaal zéér snel de deur uit gingen desondanks het torenhoge prijskaartje. Een soortgelijke variant bouwen op basis van de 650S Spider was technisch mogelijk maar waarom zou je nu een hardcore cabrio circuitracer willen?

Desondanks het een logische vraag – met bijhorend antwoord – is schijnt er toch een markt voor te zijn, Woking is namelijk van plan om ook 500 exemplaren van 675LT Spider te bouwen. Eveneens voorzien van de 3.8-liter twin turbo V8 met 675 pk en een gestript interieur maar nu met een automatisch klapdak waardoor je nog beter kan genieten van de schreeuwende motor en je wapperende haren. Formule 1 piloot Bruno Senna toont ons alvast even tot waartoe deze McLaren in staat is..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...