Autosalon Brussel 2016: McLaren Line-up

Video: McLaren 570S in actieMcLaren Brussels sleurt een 570S en 675LT Coupé richting de beursvloer op het Autosalon van Brussel!

De lokale McLaren verdeler mag tevreden terugkijken naar het afgelopen jaar, niet enkel tekenden er heel wat landgenoten een gepeperde bestelbon, ook minstens één exemplaar van de P1 hypercar mocht ons regenachtige Belgiëland verwelkomen. McLaren Brussels is desondanks die weelde graag present op allerhande evenementen en kon dus wederom niet ontbreken op het 94ste Autosalon van Brussel.

De McLaren 675LT Coupé zal ongetwijfeld verantwoordelijk zijn voor heel wat opstoppingen in Paleis 1 op de Heizel, al zal het bij dromen blijven voor velen. Misschien kan er iemand wel nog €388.000 ophoesten, de 500 beschikbare 675LT Coupé’s zijn reeds allemaal de deur uit. Sinds kort is er ook een dakloze 675LT Spider uitvoering maar ook daar vrezen we voor – het torenhoge prijskaartje en – de beschikbaarheid..

Een pak toegankelijker dan die hardcore circuitracer is de McLaren 570S Coupé die eveneens present tekent op het Autosalon. Wie net geen €185.000 (vanafprijs) achterlaat op de Louizalaan 231 te Brussel mag je genieten van die potente 3.8-liter V8 met 570 pk – vandaar de benaming – met heel wat dynamisch potentieel. Lijkt dat toch nog teveel van het goede? Opteer dan misschien voor de 540C die de instapper is van het Sports Series gamma, zakelijke rijders kunnen hem zelfs leasen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...