Autosalon Brussel 2016: Subaru Line-up

Autosalon Brussel 2016: Subaru Line-up (levorg)Het Belgische publiek kan op het Autosalon voor het eerst kennismaken met de Levorg en de nieuwe uitvoeringen van de XV en Forester!

Subaru’s werden beroemd dankzij hun fijne boxermotoren, symmetrische vierwielaandrijving en het veilige doch sportieve weggedrag, ook in 2016 blijven dat dé kenwoorden bij de Japanners. Op het 94ste Autosalon van Brussel presteren ze hier voor het eerst de Levorg die reeds enkele maanden in de verkoop is met de 170 pk sterke 1.6-liter viercilinder en automaat. Van deze avontuurlijke break zijn er twee uitvoeringen beschikbaar, namelijk Comfort (vanaf €29.000) en Premium (vanaf €33.000). Met behulp van enkele STI accessoires kan je zijn uiterlijk behoorlijk ‘sportief’ beïnvloeden, het scherpe weggedrag en dito chassis is afkomstig van de WRX STi én zit reeds in het basispakket!

Het SUV gamma van Subaru bestaat vandaag de dag uit de compacte XV, Forester en Outback, gezien deze laatste vorig jaar nog een belangrijke nieuwigheid was op het Autosalon is het dit jaar aan de andere terreinridders om uit te pakken met een kleine facelift. Uiterlijk moet je goed zoeken om deze MY2016 versie te herkennen, onderhuids hebben de ingenieurs wél diverse aanpassingen gedaan aan ondermeer het onderstel, ophanging, chassis en de isolatie. Hiermee kan je dus nog beter genieten van stuurtijd je Subaru XV of Forester, dankzij updates voor het interieur en het StarLink infotainment kan je dat ook doen in een aangename omgeving!

Op de website van Subaru België kan je momenteel (zeer gemakkelijk) duotickets voor het Autosalon winnen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...