Spyshots: Mercedes C-Klasse Cabriolet geniet al even van de buitenlucht

Spyshots: Mercedes C-Klasse Cabriolet (A205) geniet al even van de buitenluchtOok de testingenieurs van Mercedes genieten ten volle van het warme winterweer tijdens het laatste testwerk met de C-Klasse Cabriolet!

Na de Berline, Break en Coupé wachten we vol ongeduld op de laatste – of komt er toch nog iets? – uitvoering van de nieuwe generatie Mercedes C-Klasse. De Cabrio prototypes draaien al enkele jaren mee om zo later een feilloos product te kunnen afleveren, met het warme weer van weleer halen ze zelfs de stoffen canvasdak ervan en schenken ze ons zo een mooi beeld van wat we binnenkort mogen verwachten. Nog beter wordt het als er “toevallig” ook nog een C-Klasse Coupé opduikt, op de unieke dakconstructie voor de Cabriolet na is een spelletje “zoek de zeven verschillen” geen gemakkelijke opgave.

We verwachten de officiële onthulling van de C-Klasse Cabrio, Cabriolet of Convertible op het Autosalon van Genève in maart, als alles goed loopt kunnen de early adopters de komende zomer nog even van hun knappe dakloze Duitser genieten! Het interieur komt zo goed als volledig overeen met zijn Coupé afgeleide, ook voor het motorenaanbod kan je daar al even je licht gaan opsteken. Topper van dienst wordt hier dus ook de Mercedes-AMG C63 S Cabriolet met de 4.0-liter V8, goed voor 510 pk en 700 Nm! Dakloos genieten kon bij Mercedes nog nooit zo sportief, of je moet al gaan investeren in die S65 AMG Cabriolet..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...