Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar! 2016Ook aan de start van dit kalenderjaar wenst je favoriete autowebsite jou een prachtig en vreugdevol tweeduizendzestien!

Sinds onze start in 2007 proberen we jullie op gepaste manier te informeren over wat er reilt en zeilt in de grote en complexe autowereld, ook in 2016 zijn we dat van plan. Niet enkel door middel van alle lovende en grote woorden uit de steeds dikker wordende persdossiers te vertalen naar “mensentaal” en zelfgeschreven rijtesten, ook met interessante video’s, leuke wistjedatjes of korte vooruitblikken naar wat komt. De teller staat op meer dan 11.111 gepubliceerde berichten en daartussen zitten er meer dan 700 rijtesten terwijl jullie nog wel wat testverslagen te goed hebben van ons.

Het afgelopen jaar kregen we heel veel nieuwigheden (ze allemaal opnoemen zou teveel van het goede zijn..) maar ook een stevige brok negatief nieuws met voorop het dieselgate schandaal van Volkswagen & Co. 2016 zal uitwijzen of de consument de Duitse sloebers daarvoor zal afstraffen of vergiffenis schenken, daarnaast staan er ook heel veel belangrijke lanceringen in de agenda van het komende jaar. Je leest het allemaal op GroenLicht.be, te beginnen met het aankomende Autosalon van Brussel!

Maak er het beste van in 2016!

HAPPY 2016

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...