Video: Lamborghini’s jaaroverzicht 2015

Video: Lamborghini's jaaroverzicht 2015Er rest ons nog meer dan een volledige week “2015” maar toch blikken de Italianen uit Sant’Agata al terug naar het afgelopen kalenderjaar!

2015 gaat de geschiedenis in als een behoorlijk druk jaar voor Lamborghini, één van vele sportwagenmerken van de grote VAG familie. Niet enkel kregen we een hardcore Aventador LP750-4 SV én soortgelijke Roadster afgeleide, ook werd de Huracan familie aangedikt met een LP610-4 Spyder en speelse 580-2 variant!

Voor onze circuitfanaten kreeg het Squadra Corse raceteam nieuwe uitvoeringen voor zowel het GT3 gebeuren als het eigenste Super Trofeo kampioenschap. Liefhebbers van de oude Lambo’s waren dan weer opgetogen met het nieuwe documentatiecentra waardoor we nog jaren mogen genieten van de Diablo’s, Miura’s en Countach’s.. Liefhebbers van de LM002 SUV maken zich dan weer op voor een gloednieuw SUV die reeds Urus werd gedoopt.

Tegen 2017/2018 moet deze “krachtigste en meer luxueuze terreinwagen in het segment” terug te vinden zijn bij Lamborghini Brussels in Zaventem, tot die tijd zal het om de Aventador en Huracan draaien … al werkt Lamborghini intussen stiekem aan een unieke uitvoering voor de 100ste verjaardag van hun oprichter: Ferruccio Lamborghini!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...