Video: Lamborghini Huracan LP580-2 laat zijn V10 schreeuwen

Video: Lamborghini Huracán LP580-2 laat zijn V10 schreeuwenAutomobili Lamborghini neemt even je laatste twijfels weg omtrent de Huràcan LP580-2!

Instapper of niet, zelf achter het stuur kruipen van een Lamborghini Huracan LP610-4 moet iets fabelachtig zijn. In tegenstelling tot de Lambo’s van weleer kan je hier ook rustig genieten van je strakke bolide uit Sant’Agata, met de aankomende Spyder voeg je daar een stevige portie lifestyle en wapperende haren aan toe. Maar échte mannen / puristen en autojournalisten willen altijd net dat ietsje meer, daarom dat Lamborghini een LP580-2 in het gamma heeft opgenomen. Deze heeft inderdaad 30 pk – en 33 kilogram – minder dan zijn broers, in ruil mag je genieten van zuivere achterwielaandrijving en dus een stevige rijbelevenis. Nabij Knokke, Antwerpen-Centrum of de lokale nachtclub krijg je direct alle aandacht, op bijvoorbeeld het circuit van Imola kan je er ook véél plezier aan beleven. Te bestellen in België vanaf €180.000 bij Lamborghini Brussels!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...