BMW Belux breidt elektrisch BMW i netwerk uit

BMW Belux breidt elektrisch BMW i netwerk uitOm het succes van elektrische BMW i modellen blijvend te kunnen ondersteunen creëert BMW Belux 33 nieuwe verdeelpunten!

Na een extra krachtige batterij voor de i3, een dakloze i8 en een derde BMW i model blijven de blauw-witte Duitsers uit München hard werken aan hun elektrisch verhaal. Waar er in het begin heel wat kritische meningen weerklonken – wat moest BMW nu met elektrische wagens … – lijkt het toch op een succesverhaal uit te draaien. Initieel waren er slechts 14 goed gekozen concessiehouders over heel België (1 per provincie) die het i aanbod mochten aan de ecologische man/vrouw te brengen, nu wordt dat aantal opgekrikt met 33 nieuwe – strategische – verdeelpunten.

Met nu 47 BMW i dealers en een veelvoud aan speciaal opgeleide verkopers moet BMW Belux in staat zijn om de sterke vraag naar elektrische bolides goed te beantwoorden. De magistrale i8 heeft niet zoveel moeite om zichzelf te verkopen met zijn futuristische looks en hybride setup, de i3 kan dan weer rekenen op sterke interesse van zowel particulieren als de zakelijke markt.

Met een groter dealernetwerk zal BMW zijn positie nog kunnen versterken, momenteel is 25% van de verkochte elektrische wagens reeds een BMW i3! Deze compacte stadswagen kan je zowel zuiver elektrisch als met een range extender krijgen, met deze laatste kan je een pak meer kilometers doen alvorens je terug moet tanken of opladen.

Lees hier onze rijtest met de BMW i3 en BMW i8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...