Autosalon Brussel 2016: Bentley Line-up

Autosalon Brussel 2016: Bentley Line-upDe gloednieuwe Bentayga SUV wordt dé ster op de stand van Bentley tijdens het aankomende Autosalon van Brussel!

Na een eerdere passage tijdens de Zoute Grand Prix vieren we de lancering van deze krachtige doch luxueuze SUV midden januari op de Heizel. De tijd dat een dergelijke wagen voornamelijk voor het stoere offroad werk aangekocht werd ligt al enkele jaren achter ons, ook de vermogende Belg zit graag wat hoger. De Bentayga is al een stuk knapper als zijn conceptuele voorganger al moeten we nog wel wat wennen aan zijn vormgeving, wanneer ook deze Bentley hier en daar opduikt in het straatbeeld kunnen we zijn stoere looks misschien wel beter plaatsen.

De orders voor deze eerste SUV uit Crewe lopen vlot binnen bij Bentley Belgium, dé echte fanboys opteren natuurlijk voor de Bentayga First Edition die vlot de €300.000 aantikt. De basisversie – als dat al bestaat in deze (prijs)klasse.. – is iets toegankelijker met zijn vanafprijs van €215.017! Motorisch ben je nog steeds aangewezen op de 6.0-liter W12 uitvoering met 600 pk en 900 Nm, als je nog wat geduld hebt kan je de komende jaren een V8 en plug-in variant verwachten.

Naast hun toekomstige bestseller schenkt Bentley op dit Autosalon ook voldoende aandacht aan de huidige verkoopskampioen: de Continental in al zijn uitvoeringsvomen! In Paleis 1 staat er een gefacelifte Flying Spur V8 (vanaf €183.920), Continental GT V8 S Convertible (vanaf €214.412) en de krachtige Continental GT Speed (vanaf €222.761) te blinken. Wie iets meer luxe en een chauffeur wenst kan de Mulsanne Speed (vanaf €334.565) hier ook bewonderen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...