Autosalon van Brussel 2016: de premieres

Autosalon van Brussel 2016: de premièresBenieuwd naar alle échte nieuwigheden van op het Autosalon van Brussel 2016?

Technisch gezien speelt ons nationaal autofestijn op de Heizel geen enkele rol van betekenis in het lijstje der grote Autosalons ter aarde, toch behalen de constructeurs in Brussel bijzonder goede verkoopcijfers. Daardoor kunnen ze ook zelf hard lobbyen bij het hoofdkwartier om een (kleine) primeur. Bijna tegelijk kan je op het Autosalon van Detroit heel wat internationale premières meepikken, zodat er toch hier en daar een interessante Europese première opduikt! Op de eerste wereldpremière is het wel nog even wachten, misschien valt er hier en daar nog iets uit de kast..

Het 94ste Autosalon van Brussel is terug een volwaardig Autosalon in tegentelling tot de oneven jaren, naast enkele interessante nieuwigheden zijn er héél veel wagens die hun Belgische première beleven. Die meenemen in ons handig overzicht zou ons te ver brengen, vandaar dat we de volgende weken per merk toch nog eens de line-up zullen toelichten!

Wereldpremières:

Europese premières:

Lees hier alle berichtgeving omtrent het Autosalon van Brussel 2016, hier vind je praktische informatie!

Line-up per merk:
Abarth
Alfa Romeo
Audi
Aston Martin
BMW
Bentley
Citroën / DS
Dacia
Fiat
Ferrari
Ford
Honda
Hyundai
Isuzu
Infiniti
Jaguar
Jeep

Kia
Lamborghini
Land Rover / Range Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
McLaren
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche

Renault
Rolls-Royce
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Tesla
Volkswagen
Volvo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...