Dit is het interieur van de nieuwe Mercedes E-Klasse (2016)

Dit is het interieur van de nieuwe Mercedes E-Klasse (2016)Stap voor stap komen we meer te weten over de nieuwe E-Klasse. Een volledige onthulling krijgen we nog voor Kerstmis, nu presenteert Mercedes alvast het (knappe!) interieur!

De nieuwe Mercedes E-Klasse Berline (W213) – en kort erop de Break (S213) – krijgt zoals we verwachten een soortgelijk interieur als bij de S-Klasse met enkele subtiele tweaks. Voor de leken onder ons wil dat zeggen: twee grote highres schermen, vier ronde ventilatiemonden, een mousecontroller centraal in het middenpad en ertussen nog een beperkt aantal functietoetsen met een klassieke klok. Op enkele officiële foto’s kunnen we al waarnemen dat zowel de materiaalkeuze als afwerkingsgraad wederom bijzonder hoog zullen zijn, bij een prestigemerk als Mercedes hadden we anderzijds niet anders verwacht. Voor ieder is er wat wils met diverse soorten leder, hout, chroom, subtiele LED verlichting, …

Das Haus zal bij de nieuwe E-Klasse uitpakken met nieuwe gadgets en rijhulpsystemen, denk maar aan automatisch parkeren, NFC sleutel (op basis van je gsm), draadloos herladen, … Nog enkele weken geduld en dan brengen we jullie het volledige verhaal met alle informatie, details en specificaties, een blik op het toekomstige motorenaanbod staat reeds hier!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...