Video: Aston Martin Vulcan leeft zich op het circuit

Video: Aston Martin Vulcan leeft zich op het circuitDe Aston Martin Vulcan heeft de extreme looks van een conceptmodel maar laat zich in de keiharde realiteit het liefst volledig gaan op het circuit!

Het circuit is dan ook de enige plaats waar je deze meer-dan-twee-miljoen-kostende hypercar zal tegengekomen gezien hij niet op de openbare weg mag. Slechts 24 exemplaren zullen er in Gaydon gebouwd worden – met de hand natuurlijk – en in ruil voor het extreme engagement krijg je er een circuitopleiding bij van Aston Martin! Behalve zijn extreme looks bezit de Vulcan ook een extreme krachtbron, zo levert de 7.0-liter V12 méér dan 800 pk aan de achteras via een sequentiële zesbak! Wie naast de Ferrari LaFerrari FXX-K of McLaren P1 GTR greep moet misschien toch eens gaan praten met de Aston Martin dealer om de hoek (in Brussel en Antwerpen)..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...