Spyshots: Fiat Tipo hatchback [Bravo opvolger?]

Spyshots: Fiat Tipo hatchback [Bravo opvolger?]Nu de nieuwe Tipo zich klaarmaakt voor de marktlancering kan Fiat rustig verderwerken aan andere varianten zoals een vijfdeurs hatchback!

Een nieuwe (compacte) vierdeurs berline als de Fiat Tipo is altijd leuk maar in onze regio’s doen de hatchback’s en break’s binnen het C-segment het toch nog iets beter. Daarom dat de Italianen met met meerdere koetswerkvarianten naar buiten zullen komen van hun nieuwste Tipo / Aega, de eerstvolgende lijkt een vijfdeurs te worden met een vermoedelijke lanceringsdatum tegen de zomer van 2016!

Behalve het bericht dat Fiat “ook naar andere uitvoeringsvormen” kijkt hebben we nog geen verdere informatie maar in combinatie met onderstaande spyshots kunnen we toch alvast wat aan het dromen slaan. Zowel het motorenaanbod als interieurafwerking maakt ongetwijfeld de overstap, inzake naamgeving, laadvolume, achterbank(been)ruimte of technische details moeten we nog wat geduld uitoefenen.

Met dit goede nieuws hebben wel eindelijk een opvolger voor de Fiat Bravo die in productie was tussen 2007 en 2014 maar geen directe opvolger kreeg.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...