Spyshots: McLaren 570S GT

Spyshots: McLaren 570S GTMet zo’n 570S kan je gracieus cruisen op de boulevards of keihard bolderen op het circuit maar écht praktisch wordt het natuurlijk nooit, vandaar dat de Britse sportwagenbouwer werkt aan een GT variant!

Enthousiaste papa’s en mama’s hollen bij dit nieuws best wel niet te snel naar McLaren Brussels op de Louisalaan voor die handtekening te zetten op een verkoopcontract, de ontwikkeling van de 570S GT is nog intensief bezig en voor 2017 hoef je geen plaats te maken in je garage. Reken ook niet op een vierdeurs of een volwaardige zitplaats voor vier inzittenden, eerder een compacte achterbank voor wat bagage of misschien wel een kinderzitje!

Dé reden voor deze praktische McLaren is het succes van de legendarische 911 uit Zuffenhausen. Zeker ook geen perfecte gezinswagen – daarvoor hebben ze betere alternatieven bij Porsche – maar toch dagdagelijks ietwat bruikbaar en dat willen de Britten ook bekomen met een nieuwe variant binnen de Sports Series naast een 570S Coupé en Spider.

Het onderstaande prototype heeft enkele minieme wijzigingen zoals een grotere zij/achteruit en daardoor een verder doorlopende daklijn. Het derde remlicht – normaliter bovenaan – verplaatst ook naar het midden van de achterbumper. Binnenin zal de focus logischerwijs meer op comfort dan sportiviteit liggen al is dat behoorlijk relatief met 570 pk uit een 3.8-liter twin turbo V8!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...