Naomie Harris poseert bij de Range Rover Evoque Convertible

Bondgirl Naomie Harris poseert bij de Range Rover Evoque ConvertibleTer promotie van de gloednieuwe Range Rover Evoque Cabriolet mocht Naomie Harris – Miss Moneypenny in SPECTRE – even naar het strand voor een fotoshoot.

Om het Range Rover merk een pak toegankelijker te maken voor het grote publiek bracht Land Rover enkele jaren geleden een compacte Evoque op de markt. Het model sloeg aan en dat voornamelijk bij een vrouwelijk koperspubliek, na een drie- en vijfdeursversie kregen we recentelijk nog een Cabriolet uitvoering die bovendien in gelimiteerde serieproductie zal gaan. Lifestylers, urban youngsters, jonge zonnekloppers en levensgenieters kunnen zich vanaf begin 2016 een Range Rover Evoque Cabriolet aanschaffen vanaf €52.500, om de juiste doelgroep aan te spreken werd Mejuffrouw Naomie Harris even opgetrommeld voor een meet & greet op het strand in Santa Monica in Los Angeles. De knappe Britse actrice uit ondermeer Skyfall, Pirates of the Caribbean, Miami Vice, … is dan ook het perfecte uitgangbord voor deze bolide.

Naast een glansrol voor de exclusieve Aston Martin DB10 in SPECTRE kan je nog heel veel andere Britse wagens in de 24ste James Bond film terugkomen, denk maar aan de Land Rover Discovery Sport, Range Rover Sport SVR, Land Rover Defender, Jaguar C-X75, …

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...