Spyshots: Mercedes S-Klasse facelift (2016)

Spyshots: Mercedes S-Klasse W222 facelift (2016)Het vlaggenschip van Mercedes, de S-Klasse, maakt zich klaar voor een (beperkte) facelift.

Recentelijk kregen we met de S-Klasse Cabrio de 9ste telg binnen de S-Klasse familie na de reguliere en verlengde limousine, de Coupé, Plug-in Hybrid, Maybach, AMGGuard én Pullman uitvoering. Dat maakt – volgens ons – de luxueuze familie compleet en mogen we dus stilaan al beginnen uitkijken naar een facelift, de huidige de S-Klasse werd dan ook al gelanceerd in mei 2013!

Dit afgeplakt S-Klasse prototype kreeg van Mercedes enkel maar nieuwe lichtblokken – met LED dagrijverlichting – mee en dat is zelfs naar Duitse normen best wel mager voor een facelift, we vermoeden dat er toch ook wat geschaafd zal worden aan de bumpers en grille. Traditioneel krijgen we ook nieuwe velgen, accenten en koetswerkkleuren al opteert men in dit segment voornamelijk voor de donkere/zwarte kleurstellingen.

Binnenin blijft het extreem luxueus en lijken de twee grote displays nog groter te worden, ook de omlijsting is anders dan momenteel het geval is. Onderhuids rekenen we op heel wat nieuwe veiligheidssystemen en gadgets die hun opwachting zullen maken in de aankomende E-Klasse, inzake motorisaties zal Das Haus ook innoverend uit de hoek komen waardoor de S-Klasse tegelijk zuiniger, efficiënter én krachtiger zal wezen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...