Video: EVO test de Aston Martin DB10

Video: EVO test de Aston Martin DB10Nog heel even wachten en je kan naar de bioscoop voor de nieuwste James Bond film, Jethro Bovingdon van EVO mocht intussen al even testrijden met de dienstwagen van 007 uit SPECTRE.

Speciaal voor SPECTRE, de 24ste James Bond film die binnenkort (04/11 in België) te zien zal zijn, komt Aston Martin met een unieke wagen naast de DB9 GT Bond Edition. De DB10 werd exclusief voor de filmopnames gebouwd en slechts 10 exemplaren hebben het levenslicht gezien, jammer genoeg heeft de helft daarvan het ook niet overleefd. Gezien het wereldwijde enthousiasme voor deze exclusieve Aston Martin besloten ze toch één exemplaar binnenkort te verkopen, uiteraard voor het goede doel!

Gezien het enorme chauvinisme bij de makers van SPECTRE mocht EVO, het renomeerde Britse automagazine, natuurlijk even plaatsnemen in de DB10 voor een korte kennismaking. Jethro Bovingdon werd voor heel even 007 maar kon jammer genoeg niet beschikken over raketlanceerders, onzichtbaarheidsmantels of schietstoelen, wel krijgen we met deze DB10 alvast een glimp voor een volwaardige V8 Vantage opvolger.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...