Spyshots: Lexus LF-CC

Spyshots: Lexus LF-CC [LFC?]Krijgen we dan toch nog een sportcoupé boven de Lexus RC (F)?

Na de lancering van de nieuwe generatie Lexus IS Berline en RC Coupé uitvoeringen dachten we nu toch echt dat de Japanners voldoende inspiratie gehaald hadden uit het graag geziene LF-CC Concept, de aankomende IS Cabrio even buiten beschouwing gelaten. Maar had de luxetak van Toyota ook geen LF-LC Concept (Lexus Future – Luxe Coupe)? Jazeker, het stond zelfs op het Autosalon van Genève in 2012!

Lexus zat intussen niet stil en werkt nu naarstig verder aan een productiemodel van die luxecoupé, gezien de aanwezigheid van een BMW 6-Reeks en de Porsche 911 in het gezelschap van dit prototype verwachten we ook dat ze de pijlen gaan richten op het hogere premium segment. Een GS Coupé dus als je de Oosterse logica wat probeert te volgen? Hopelijk krijgt deze ook nog de atmosferische 5.0-liter V8 ingelepeld uit de Lexus GS F!

Lees hier onze rijtest met de Lexus GS300h, GS450h en RC F!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...