Officieel: Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition

Officieel: Abarth 595 Yamaha Factory Racing EditionOm het succes van het Yamaha MotoGP Team te eren komt partner Abarth met een 595 Yamaha Factory Racing Edition!

Wie Abarth zegt, zegt sportiviteit … én special editions! Deze keer komt het Merk met de Schorpioen met een speciale serie om de samenwerking met het Yamaha team in de MotoGP te benadrukken. Piloten Valentino Rossi en Jorge Lorenzo kregen in het verleden reeds de sleutels van een 695 Biposto als bevoorrechte sportambassadeurs, nu kan iedereen vanaf heden bij een erkende Abarth verkoper terecht voor deze 595 Yamaha Factory Racing Edition aan €19.990!

Dat sportief eerbetoon is leverbaar in zeven kleuren die allemaal in combinatie met rode remklauwen en 17″ lichtmetaal naar buiten komen. Enkele Yamaha badges mochten hier natuurlijk ook niet ontbreken! Binnen krijgt je stalen pedalen, getinte ruiten, de Competizione sportzetels en een lederen stuurwiel. Onder de motorkap ligt nog steeds de 1.4-liter T-Jet viercilinder die hier 140 pk en 205 Nm levert, dankzij de Record Monza sportuitlaat krijgt deze Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition de gekende – én bijzonder verslavende – soundtrack.

Lees hier onze rijtest met de Abarth 595 Competizione!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...