Video: Mercedes-Maybach S600 Pullman vraagt om parkeerstress

Video: Mercedes-Maybach S600 Pullman vraagt om parkeerstressAls je het tot een Mercedes-Maybach S600 Pullman schopt zal je het met één parkeerplaats niet meer redden..

Met de S-Klasse heeft Mercedes al een prestigieuze – en stevig uit de kluiten gewassen – limousine in het gamma. Daarnaast heb je nog de keuze uit een verlengde variant én een Maybach uitvoering, beiden steeds nog langer om alle luxe beter te herbergen. Met de Pullman variant kroon je jezelf tot Das Haus keizer, met een lengte van 6,5 meter creëer je anders wel weer nieuwe problemen. Manoeuvreren in stedelijke omgevingen moet ongetwijfeld een nachtmerrie zijn, zoeken naar een vrije parkeerplaats én je effectief inparkeren lijkt nog erger te zijn. Maar als je het toch zover wist te schoppen kan je waarschijnlijk wel een chauffeur voorzien die deze eerdergenoemde lasten op zich kan nemen.

Motorisch komt de Pullman steeds als S600 naar buiten, dat wil zeggen dat de 6.0-liter twin turbo V12 in staat is om 520 pk en 850 Nm te genereren. Een vanafprijs voor een dergelijke bolide is er niet persé gezien de verregaande personalisatie, toch reken je toch best op een half miljoen euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...