Kocht Horacio Pagani een Porsche 918 Spyder?

Kocht Horacio Pagani een Porsche 918 Spyder?Van de Porsche 918 Spyder werden er slechts 918 exemplaren gebouwd, Horacio Pagani zou ook tot dat selecte clubje behoren!

In vergelijking met zijn directe concurrenten – LaFerrari, P1, Huayra, Agera, … – produceerde Porsche vrij veel 918 Spyder’s, het laatste exemplaar rolde eindigde deze zomer van de band. Natuurlijk zijn er diverse beroemdheden (Mark Webber, Jay Leno, Jerry Seinfeld, …) die een 918 Spyder aanschaften, als dit donkerblauwe exemplaar effectief van Horacio Pagani is krijgen die toch wel serieuze concurrentie voor de titel van meest beroemde 918 Spyder eigenaar.

De man die hoogstpersoonlijk verantwoordelijk is voor de knappe Zonda’s en extreme Huayra’s heeft naast zijn eigen sportwagenmerk ook nog diverse interessante bolides in de garage staan zoals een Ford GT en Porsche Carrera GT. Recentelijk werd hij ook nog gespot in een Italiaanse McLaren P1 met veel MSO onderdelen, dat zou eerder voor research geweest zijn voor de komende Huayra special edition!

In België zouden er 4 exemplaren terug te vinden zijn van de Porsche 918 Spyder, behalve de blauwe demo van Porsche Belgium (met SPYDER nummerplaat) is er ook nog een spierwitte demo van Garage Vandenberge (Sint-Martens-Latem) en een grappige 918 eigenaar met POCOLOCO nummerplaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...