Video: World’s Greatest Drag Race #5

Video: World's Greatest Drag Race #5Mercedes AMG GT S vs Bentley Continental GT3-R vs Chevrolet Corvette Z06 vs Cadillac ATS-V vs Volkswagen Golf R vs Porsche Cayman GT4 vs Mazda MX-5 Miata vs Mercedes-AMG C63 S vs Lexus RC F vs Cadillac CTS-V!

De Amerikanen van Motor Trend hielden voor de vijfde keer een behoorlijk aantrekkelijke drag race op de verlaten marinebasis van El Toro. Terwijl wij iets meer belang hechten aan (dynamisch) rijgedrag en een scherpe rondetijd op de Nurburgring willen onze overzeese vrienden de snelste zijn op de rechte lijn. Tien blitse bolides werden mooi naast elkaar geplaatst alvorens de vier- vijf- én achtcilinders aangesproken werden, – wonder boven wonder – is de winnaar een Amerikaan… Opmerkelijke aanwezigheid ook van de Mazda MX-5 en Volkswagen Golf R terwijl sprintbommen zoals de Ferrari 488 GTB, Nissan GTR en Tesla Model S ontbreken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...