Preview: Range Rover Evoque CabrioHet combineren van een luxueuze SUV en een cabrio lijkt op papier misschien eerder een vreemd idee, toch is Range Rover bijna klaar met de ontwikkeling van de Evoque Cabrio!

Enkele jaren geleden kregen we van Range Rover, de luxetak van Land Rover, een dakloze Evoque te zien. Toen nog als concept maar een productievorm leek niet bijzonder ver weg, met de laatste facelift gaven de Britten ook toe dat de Evoque Cabrio er ging komen. Nu de ontwikkeling op zijn laatste beentjes loopt komen er ook mee details naar buiten, zo gaat het hier om een gelimiteerde productie waarvan de eerste bestellingen dit jaar nog opgenomen zullen worden.

Als basis nam Range Rover de driedeurs versie, knipte het dak weg en voorzag een stoffen plooidak dat automatisch opent en sluit. Desondanks een dergelijke bolide meer gemaakt is om de paraderen in Knokke, St Tropez of Monaco werd er heel wat tijd gestoken in de offroad kwaliteiten, het is en blijft dan ook een Land Rover! De lancering van de Range Rover Evoque Cabrio is hoogstwaarschijnlijk voorzien voor het aankomende Autosalon van Los Angeles. Daar krijgen we hopelijk ook een prijs!

Preview: Range Rover Evoque Cabrio