To do: Driving Skills for Life

Ford Driving Skills - Header
Ford’s Driving Skills for Life krijgt na het succes van vorig jaar een tweede editie. Schrijf je nog snel in!

Met 460 enthousiaste deelnemers was Ford’s Driving Skills for Life een groot succes. Het programma, dat als doel heeft jongeren aan te leren om bewuster te laten deelnemen aan het verkeer, kreeg dit jaar dan ook een gepast vervolg. De eerste sessies van 2015 zijn al achter de rug, maar op zaterdag 26 en zondag 27 september kunnen jullie er in Roeselare nog bij zijn! Schrijf je dan ook nog snel in, want op dinsdag 15 september worden de inschrijvingen afgesloten. Je maakt bovendien kans op een iPad Mini door deel te nemen aan de Instagram-wedstrijd.

Inschrijven zelf kan eenvoudig via deze website. De enige voorwaarden waaraan je moet voldoen is het bezit van een rijbewijs (geen voorlopig) categorie B en een identiteitskaart die een geboortejaar tussen 1991 en 1997 afficheert. Jongeren tussen 18 en 24 behoren immers tot de doelgroep, want zij zijn in België net zoals in de rest van Europa de meest kwetsbare groep voor ongevallen op de openbare weg. Ford’s Driving Skills for Life is dan ook geen ‘slipcursus’, maar focust op de vele gevaren en geeft concrete tips om veiliger en dus ook met gerust gevoel achter het stuur te zitten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...