Skoda Superb SportLine voorziet sportieve touch

Skoda Superb SportLine voorziet sportieve touchZuinigheidskampioenen kiezen natuurlijk voor de Superb Greenline varianten maar voor wie het toch wat strakker mag is er nu de SportLine versie!

In tegenstelling tot de vorige generatie Superb heeft Skoda al vanaf het begin laten weten dat we niet moeten hopen op die (bevallige) Superb vRS! De krachtigste uitvoering levert momenteel 280 pk uit de gekende 2.0-liter TSI viercilinder en dat is meer dan voldoende voor deze ruime Tsjech, toch willen ze graag een sportpakket aanbieden voor wie naast show ook wel wat go wil. Het show gedeelte verkrijg je door 18″ of 19″ velgen, verdonkerde achterruiten, sportzetels, aluminium omlijsting en een driedelig stuurwiel. Voor een verbeterde rijdynamiek werd de Skoda Superb 15 mm dichter bij het wegdek gelegd dankzij een sportophanging.

De Superb SportLine is zowel te combineren met de Berline als de Combi en dit met bijna alle motorisaties, enkel de instappers (1.4 TSI en 1.6 TDI) krijgen deze mogelijkheid niet. Op het komende Autosalon van Frankfurt zullen we kennis kunnen maken met zowel de Superb GreenLine als Superb SportLine, prijzen zijn er nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...