Mercedes-AMG C63 Coupe ook als Edition 1

Mercedes-AMG C63 Coupé ook als Edition 1Mooi volgens de traditie voorziet Mercedes-AMG ook van de C63 Coupé een aangedikte Edition 1 uitvoering.

Nog niet zo lang geleden gooide Das Haus alle informatie, knappe foto’s en bewegend beeld van de nieuwe C-Klasse Coupé online, kort erop volgde per direct de knotsgekke C63 AMG uitvoering. Net zoals bij de C63 en AMG GT soortgenoten krijgen we een reguliere versie met 476 pk en een overtreffende S trap met 510 pk. Beide versies kan je ook combineren met de Edition 1 uitvoering die zoals steeds naar buiten komt met een resem opties en kleurrijke details.

De Mercedes-AMG C63 S Coupé Edition 1 krijgt de eer en het genoegen om het kleurenschema van de C-Klasse DTM (2016) te dragen, beide wagens worden dan ook gelijktijdig gelanceerd. De exclusieve matgrijze Magno Selienite lak zal voorbehouden aan deze uitvoering die je ook kan herkennen aan de gele accenten, matzwarte wielen en keramische remschijven.

De reguliere C63 Coupé Edition 1 doet het alvast een stuk minder opvallend met matgrijze stickers met zwart/grijze lichtmetalen wielen en het bestaande Night Package met hoogglazende elementen. Binnenin krijg je sportzetels, gele contrasterende naden en een sportstuur. Motorisch omdat de Edition 1 geen aanpassingen maar dat is ongetwijfeld het laatste waarnaar je op zoek bent bij deze snelle Duitser!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...