Volkswagen presenteert nieuwe Tiguan in Frankfurt

Volkswagen toont (eindelijk) nieuwe Tiguan in FrankfurtNa lang wachten komt Volkswagen eindelijk met de verlossende woorden, de nieuwe Tiguan zal in Frankfurt staan! Maar tot zover het goede nieuws..

Want Wolfsburg waren ze niet geneigd om al wat meer informatie of beeldmateriaal vrij te geven, enkel een bedekte wagen op de productielijn kon er vanaf. Gelukkig werden we de voorbije jaren verwend met diverse reeksen spyshots en gelekte informatie, designmatig mag je de vernieuwde Touraeg als voorbeeld nemen maar dan een maatje kleiner. Qua motorenaanbod zou de Golf dan weer een goed vergelijk kunnen zijn met diverse diesels en benzineblokken in zuinige en krachtige uitvoeringen met ook een GTE uitvoering!

De nieuwe Volkswagen Tiguan zal gebruik maken van het MQB platform waardoor er zeer effectief gebouwd en geproduceerd kan worden, de klant geniet op zijn beurt dan weer van de extra ruimte (+5 cm). Volgens de geruchten komt er ook een Tiguan XXL met zeven zitplaatsen én een Coupé afgeleide, maar laten we eerst de onthulling van de populaire compact SUV op het Autosalon van Frankfurt afwachten!

Lees hier onze rijtest met de huidige generatie Volkswagen Tiguan!

Volkswagen toont (eindelijk) nieuwe Tiguan in Frankfurt

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...