Teaser: Rolls-Royce Dawn [Wraith Drophead Coupe]

Teaser: Rolls-Royce Dawn [Wraith Drophead Coupé]Met een eerste teaser wil Rolls-Royce ons alvast warm maken voor de Dawn, een cabriovariant van de Wraith!

Terwijl de ontwikkeling van een volledig nieuwe Phantom en SUV in alle stilte verdergaat komen de prestigieuze Britten met een volledig nieuw model naar het Autosalon van Frankfurt. De naamgeving werd al vrijgegeven en verwijst naar een legendarische voorganger uit de jaren ’30, als basis werd de nieuwe Wraith genomen. Met deze nietszeggende video heeft Rolls-Royce alvast onze aandacht, op dinsdag 8 september 2015 weten we hopelijk meer na de onthulling! Het prijskaartje zal alvast aan de stevige kant zijn net zoals het vermogen. Daarvoor rekent Rolls-Royce nog steeds op de 6.6-liter V12 met 630 pk en 800 Nm, de Wraith Coupé kan daardoor in 4,6 seconden de 0-100 km/u sprint voltooien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...