Doe samen met Justine Henin mee aan de 1e “Fun Rallye Fiat 500”

Doe samen met Justine Henin mee aan de 1e "Fun Rallye Fiat 500"Zin om met gelijkgezinde Cinquecento liefhebbers op rondrit te gaan ten voordele van Justine For Kids, de Stichting van Justine Henin? Het kan op 4 oktober 2015!

Om geld te verzamelen voor haar eigenste Stichting Justine For Kids kwam Justin Henin, één van de meest gelauwerde tennisspeelsters uit België en eveneens zelf Fiat 500 eigenaar, met een plezierige rondrit op de proppen. De eerste editie van de Fun Rallye Fiat 500 zal plaatsvinden op 4 oktober 2015 voor eigenaars van zowel de oude, de nieuwe en de nieuwste Fiat 500. De focus ligt op een gezellig en ludiek samenzijn, de pracht en praal van het mooie Waals Brabant krijg je er gewoon bij!

Alle wagens verzamelen rond 9u ’s morgens aan de Motor Village Delta in Oudergem voor een lekker ontbijt en eindigt rond de middag in Limelette waar de tennisacadamie van Justine Henin zit en waar er nog diverse randactiviteiten georganiseerd zullen worden. Ook testritten met de nieuwe Fiat 500 en 500C behoren hier tot de mogelijkheden! Je inschrijven kost €50 en kan via funrallye.com.

Lees hier onze rijtest met de nieuwe Fiat 500 en 500C!

Doe samen met Justine Henin mee aan de 1e "Fun Rallye Fiat 500"

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...