Dit is de nieuwe Kia Sportage 2015 [eerste foto’s]

Eerste foto's: Kia Sportage (2015)Technische details houden ze nog even achter maar officieel beeldmateriaal van de nieuwe Kia Sportage is er wél al!

In aanloop van het Autosalon van Frankfurt midden september maakt Kia ons al een tijdje warm voor de nieuwe generatie Sportage. Deze stoere compact SUV was tot de laatste seconde waanzinnig populair bij ons, kwestie van de lat direct héél hoog te leggen voor de nieuwkomer. We hadden al wat spyshots, een designpreview en nu schenken de Koreanen klare wijn door de officiële foto’s te publiceren.

Daarmee is alles ook gezegd, alle structurele informatie en technische details blijven geheim tot de onthulling. Wie zich niet meer kan bedwingen kan al eens kijken naar het motorenaanbod van de Hyundai Tucson die dezelfde technische basis deelt met de nieuwe Sportage. Wie goed kijkt naar deze foto’s kijkt ziet ook de “Sportage GT” benaming, of dit naast enkele visuele tweaks ook een vermogensupdate omvat zullen we pas later weten..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...