Officieel: Renault Talisman Grandtour

Officieel: Renault Talisman GrandtourNet voor het Autosalon van Frankfurt komt Renault ook naar buiten met de Talisman Grandtour!

In het begin van de zomer verraste Renault vriend en vijand met de lancering van de gloednieuwe Talisman in opvolging van de Latitude en Laguna. Met frisse looks, een hoogwaardige afwerking en een knap interieur moet de Talisman het terug gaan maken in het D-segment voor de Fransen, Europa smeekt anderzijds om een praktische breakvariant en die hebben we nu met de Grandtour uitvoering.

Het design is grotendeels gebaseerd op de grote Espace en de Talisman berline, al verkrijgt de Talisman Grandtour vanaf de B-stijl een andere lijn. Dat resulteert in een laadvolume van 572 liter tot 1.700 liter in zijn meest praktische vorm, een stevige waarde in dit segment. Alle recente Renault gadgets zoals de MultiSense ophanging, 4Control vierwielaandrijving, geventileerde zetels, de R-Link 2 multimediatablet en een highend Bose geluidssysteem. Het motorengamma is volledig gelijklopend met de andere Talisman, dus een TCe benzinemotor met 150 of 200 pk en dieselen doe je met de dCi met 110, 130 of 160 pk!

Vanop de beursvloer in Frankfurt bezorgen we jullie meer beeldmateriaal van zowel de binnen- als buitenkant, een Europese marktintroductie is voorzien voor begin 2016!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...