Video: EVO test de Porsche Boxster Spyder

Video: EVO test de Porsche Boxster SpyderVoor ’t werk met een gloednieuwe Porsche Boxster Spyder door de bergen scheuren, er bestaan ergere jobs..

Henry Catchpole van EVO kreeg het alweer voor elkaar, na de Mercedes-AMG GT S, McLaren F1 / P1 en BMW M3 CRT fixte hij nu de leukste Porsche Boxster die er momenteel is. In het verleden werd er al eens gelachen met het uiterlijk en het doelpubliek van deze kleine Porker, met de Spyder behandeling promoveert de Duitser geradeaus naar misschien wel ‘t leukste lifestyle scheurijzer binnen deze tijdsgeest.

Terwijl zijn Cayman GT4 bloedbroeder een soortgelijke metamorfose onderging met de focus eerder op prestaties is het bij de Boxster toch gewoon de rijbeleving die telt. Achter de twee (knappe) sportstoelen zit er een 3.8-liter flatsix – uit de Carrera S – die in staat is om 375 pk te leveren. De nieuwe Porsche Boxster Spyder komt steevast met een manuele versnellingsbak met zes verzetten waardoor je stevig aan de bak zal moeten om er alles uit te halen, dankzij een Sport Plus knop verkrijg je wél een prachtige soundtrack. Interesse in misschien wel de beste Porsche Boxster allertijden, spaar dan even €82.522 bijeen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...