Krijgen we terug een Mercedes CLC? [vierdeurs coupe]

Krijgen we terug een Mercedes CLC? [vierdeurs coupé]Een extra vierdeurscoupé kan er altijd wel bij!

Momenteel kan je bij Mercedes een CLA-Klasse en CLS-Klasse verkrijgen, dat zijn knap gelijnde bolides met toch vier praktische deuren. Van de nieuwe C-Klasse is er een Berline, Break, Coupé en straks ook een Cabriolet, maar nog geen coupé die in dat eerdergenoemde rijtje zou passen. In een nog niet zo ver verleden was er al een Mercedes CLC en C-Klasse Sportcoupé, een extra toevoeging aan de graag geziene C familie kan dat succes enkel en alleen maar versterken.

Thomas Weber, eindverantwoordelijk Research & Development bij Mercedes, gaf recentelijk ook al aan dat ze over een dergelijk model nadenken. Maar zelfs mocht het tot productieplannen van een C-Klasse Sports Sedan komen zal het niet voor direct zijn, eerst moet de Coupé (2015) en Cabriolet (2016) nog goed gelanceerd worden. Over de zin en onzin van een Coupé met toch vier deuren hoeven we niet bijzonder veel energie verspillen, de BMW 4-Reeks Gran Coupé en Audi A5 Sportback bewijzen overtuigend de business case. (Impressie via theophiluschin.com)

Krijgen we terug een Mercedes CLC? [vierdeurs coupé]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...