Video: Lamborghini Miura P400 S – Petrolicious

Video: Lamborghini Miura P400 S - PetroliciousOp deze zondagnamiddag even wegdromen met die beeldschone Lamborghini Miura?

De Lamborghini Miura zal bij menig autoliefhebber hoog gepositioneerd staan in de rangschikking “mooiste wagens allertijden”, al blijven smaken natuurlijk verschillen. Tussen 1966 en 1973 werden er ongeveer 740 exemplaren gebouwd in Sant’Agata nabij Bologna, wil je nu nog een Miura op de kop tikken zal je een stevige chequeboek moeten hebben. Toevallig staat er een oranje Miura P400 te koop in Gent, vanaf 1.250.000 euro kan je eens gaan praten..

De heren van Petrolicious vonden in Amerika een eigenaar die iets meer geluk had, in ’79 kon hij een rode Lamborghini Miura P400 S op de kop tikken voor slechts 19.000 $ (wat toenmalig wel meer was dan de prijs voor een huis). Prachtig in orde en nog steeds perfect in staat om kilometers te doen, enige vorm van jaloezie is hier perfect op zijn plaats.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...