Preview: Mercedes S-Klasse Cabriolet

Preview: Mercedes S-Klasse CabrioletBehalve de knappe C-Klasse Coupé neemt Mercedes ook de S-Klasse Cabriolet mee naar het Autosalon van Frankfurt. Hebben ze hiermee reeds de meest sexy stand in Duitsland?

Het idee van een luxueuze premium vierzitters cabrio bestaat al een tijdje bij Mercedes, enkele jaren geleden kregen we nog een Ocean Drive Concept. In de wandelgangen werd deze nieuwe S-Klasse telg al even aangekondigd, volgende maand is het eindelijk zover op het Autosalon van Frankfurt!

Daar zal de Mercedes S-Klasse Cabriolet zijn wereldpremière beleven, om de spanning al wat te verhogen kregen we reeds een knappe schets van de hoofddesigner. We hadden al enkele impressies en spyshots, toch blijven we sterk benieuwd naar het eindresultaat. We vermoeden dat enkel de krachtigste motoren beschikbaar zullen worden – net zoals bij de S-Klasse Coupé – en recentelijk zagen we ook al een AMG prototype.

Voor het dakmechanisme koos Das Haus voor een stoffen exemplaar waardoor de designers iets meer vrijheid kregen, voor de rest zal dit model in de lijn liggen met het overige S-Klasse aanbod: ultieme luxe, comfort en prestige!

update 25/08 – een nieuwe – (en duidelijke!) teaser!

Preview: Mercedes S-Klasse Cabriolet

Preview: Mercedes S-Klasse Cabriolet

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...