Video: EVO test de nieuwe Audi R8 Plus

Video: EVO test de nieuwe Audi R8 PlusMet de eerste R8 bracht Audi de sportwagenwereld een stuk dichter bij de gewone man/vrouw, de nieuwe generatie moet dat succes verzilveren.

De Duitsers uit Ingolstadt staan bekend om hun beperkte designwijzigingen, toch zijn er voldoende uiterlijke verschillen bij de nieuwe R8. Alle lijnen werden wat aangescherpt, de hexagonale grille herkennen we al van de nieuwe TT en de sideblades krimpen wat. Binnenin blijft alles herkenbaar voor een Audi met knappe materialen, een bak technologie – waaronder de Virtual Cockpit – en een feilloze afwerkingsgraad.

Grootste wijzigingen bij de nieuwe Audi R8 vinden we dan weer onder de gespierde motorkap, terwijl je vroegen kon kiezen tussen een V8 of V10 ben je nu steevast aangewezen op die laatste. Gelukkig zijn er twee uitvoeringen – 540 pk of 610 pk – en het Britse EVO mocht er al even tussenuit met de krachtigste variant.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...