Teaser: Bugatti kondigt Veyron-opvolger aan [Chiron?]

Teaser: Bugatti kondigt Veyron-opvolger aan [Chiron?]Na 300 Veyron Coupé’s en 150 dakloze Veyron Grand Sports komt Bugatti (zeer binnenkort) met een opvolger!

Dit weekend verzamelen alle hypercars ter wereld in California voor het Pebble Beach evenement. Bugatti heeft hiermee de perfecte aangelegenheid voor de nieuwe VeyronChiron volgens de geruchtenmolen – voor te stellen aan een vermogend cliënteel, een videoteaser schenkt ons alvast enkele diepzinnige quotes en hoge verwachtingen. De kans is (meer dan) reëel dat de Fransen Duitsers het in California enkel houden op een private event en de nieuwe hypercar pas zal voorstellen op het Autosalon van Frankfurt in september.. Hoe dan ook, na ontelbare speciale edities van de Bugatti Veyron krijgen we binnenkort eindelijk een nieuw model, volgens insiders met 1.500 pk!

Bekijk hier alle Belgische Bugatti Veyron’s!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...