Video: 40 Ferrari F12 Berlinetta’s op de Nurburgring

Video: 40 Ferrari F12 Berlinetta's op de NürburgringEen grote groep Ferrari F12 Berlinetta’s mocht recentelijk een poging wagen om de Groene Hell te bedwingen!

De Ferrari F12 Berlinetta is de krachtigste Ferrari – op de uitzonderlijke LaFerrari na – die beroep kan doen op 730 pk en 690 Nm dankzij de 6.3-liter V12, desondanks deze stevige cijfers situeert de knappe Italiaan zich eerder in het segment van de luxueuze GT’s. Onder leiding van Chief Development Test Driver Raffaele De Simone kregen maar liefst 40 klanten de kans om met hun eigen F12 Berlinetta de fabelachtige Nürburgring te verkennen. Na een rustige kennismakingsronde werd het tempo gevoelig opgeschroefd, elke Ferrari is dan ook gebouwd om voluit te kunnen gaan op een dergelijk circuit. We zien naast een heleboel Duitse exemplaren ook enkele Zwitsers, Italianen en Luxemburgers, desondanks het grote aantal F12’s op Belgische nummerplaten was er geen enkele landgenoot aanwezig. Onze bekendste Ferrari F12 Berlinetta rijder blijft natuurlijk Tom Boonen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...